Klarar du det här?Upp i luften och klappa bakom ryggen, hur lätt som helst, eller?!
Effektiv metod om du längtar efter platt näsa. Klarar du övningen? Inte jag.
Observera att mannen på bilden är en fd elitidrottare, så deppa inte om du inte fixar det.
Fast jag tycker nog att Kristofer borde få till det.

När morfar är barnvaktRoligast var att leka i vedboden bland yxor och knivar och balansera i trappan utan räcke. Särskilt när morfar var borta och tände grillen och mamma och pappa var ute och joggade. Ättikssyran och något annat brandfarligt var spännande att kånka runt på tyckte båda tjejerna och Kharma gillade att stoppa tändstickor i morfars gamla pistoler. Kul med barnvakt!

Paolo Roberto har fått konkurrens!

'

Även om man kan tro det, så är det INTE Paolo Roberto på bilderna ovan. Nej, det är hans efterträdare Kristofer Hedman, intensivledare från Linköping. Efter mycket slit har han äntligen lyckats med övningen Den flygande italienaren, stort grattis! Jag är klart impad. Om du har missat hans kamp, läs här.
Här är Kristofers egna rapport om hur det omöjliga blev möjligt:


Tre månader senare, ett oändligt antal tröstlösa armhävningar och dessutom en halvskadad axel senare, så var det dags att under kamerans och sambons överinseende försöka trotsa tyngdlagen. Det hårda parkettgolvet gjorde insatsen extra stor. Fokus! Ett par djupa andetag, en sista blick ner i golvet, ett halvhjärtat leende mot kameran och så sakta ner mot golvet. Och så... Upp! Yes, där satt den! Eller?
Alla som någon gång försökt fånga en händelse som varar mindre än en hundradels sekund, vet att chansen att lyckas få ett bra kort av det hela är rätt liten. Så... Jag var helt enkelt tvungen att ta mitt löfte att klara en flygande italienare ett steg längre; jag var tvungen att klara flera. Slutligen kommer här som utlovat kommer här några bilder på prestationen. Steg för steg, som en instruktion till andra som mot förmodan skulle företa sig nåt så dumt som att försöka härma en
f.d. proffsboxares vansinniga övningar. Lycka till!

PS. Kristofer, det finns ytterligare en utmaning, att klara övningen med klapp bakom ryggen ;-) Paolo ville inte ens försöka. Väntar med spänning på nya bilder!

Klassisk katastrofresaJaha, vad kan hända mer undrar jag? Semesterresan börjar med tre sömnlösa nätter för att minstingen har 40 graders feber och inte kan sova en blund på natten. Vi åker som planerat till Astrid Lindgrens sjukhus, nej, jag menar VÄRLD. I Vimmerby. Kharma lär sig skrika skitstövel av Mattis i Ronja Rövardotter och jag får spelet efter en timmes väntan i våffelkön då personen framför precis får syn på en bekant som lämpligt nog vill beställa 16 våfflor så där i sista sekund. Som grädden på moset står en aggressiv hund och skäller och hoppar efter sjuka Kenza som blir skräckslagen.
Vi bilar vidare mot Skåne och pausar på Sveriges äckligaste McDonald's utanför Växjö där fåglarna har tagit makten över uteserveringen. Barnen leker glatt i rutschkanan som inte har blivit tvättad sedan sekelskiftet. Var är handspriten? Ingenstans. Tommy går på toan och kommer ut med kommentaren: "Gå inte på toan med skötbord, där har någon bajsat på golvet."
Efter två dagar i Skåne skriker Kharma av smärta. Ont i örat. Vi åker raka vägen till akuten och mycket riktigt visar det sig att hon har öroninflammation och halsfluss. Kenza också. Extra spännande blir det att vi är på semester tillsammans med min bror, hans tjej och deras lilla flicka som då förmodligen också kommer att bli jättesjuk. Lagom tills att de ska åka på en barnfri resa i tre dagar för första gången sedan de fick barn. Gissa om vi står högt i kurs. PS. Ja, det är klart att det regnar.

Använd tapetrester!Se så roligt man kan ha med gamla tapetrester! Det är nästan så att jag funderar på att trycka upp bilden som vykort, skönare smile går nog inte att hitta. För flera roliga bilder på barn, besök min och Tommys sajt barnbilder.se.

Flying highHelgen har haft höjdtema med bland annat ett spabesök på takterrassen på Clarion Sign vid Norra Bantorget. Sedan åkte vi två våningar upp till nr 10 och bodde i en svit med kanske Stockholms coolaste panoramafönster. Vilken utsikt! Tydligen också riktigt bra insyn, men tack och lov fanns det bra mörkläggningssystem för natten. Kolla in romantikpaketet på Clarions hemsida, rekommenderas varmt. Missa inte jordgubbsdesserten med champagne på restaurangen Aquavit.
PS. Jag avrundade helgen med att köpa en sparkdräkt. Ja, till mig själv. (Från Pepe Jeans. Det råder delade meningar hemma om huruvida den är snygg eller inte.)

Fiskdamm för vuxna


Bye bye godishalsband, här kommer starkare grejor. Men frågan är om det borde vara åldersgräns på dem? Visserligen reagerade ingen negativt som fick kallingarna i sina godispåsar på fyraårskalaset vi hade nyligen. ;-)
Skämt å sido, håll med om att de är ett perfekt lördagsgodis till en man?

RSS 2.0