Äckligast på träningen?

Vårtiga barfotafötter på jympan, bajs på hanteln eller annat snusk? Vad är det äckligaste du har varit med om på träningen? Jag behöver lite inspiration till en text jag ska skriva!
Tack!

Kommentarer
Postat av: Linn

En äcklig grej som jag varit med om var under en intervallträning. Ett helt gäng är ute och springer och jag springer bredvid en kille och vi småsnackar om ditten och datten. Helt plötsligt blir jag blind på ena ögat och vad har hänt då? Jo, dags för nästa intervall och min träningskompis "fräser ur" ena näsborren och innehållet ur detta hamnar rakt på mitt öga. Här pratar vi inte en snorgubbe utan en gulgrön slemmig pannkakssmet rakt över högra ögat. Rätt äckligt och jag får nedsatt syn bara jag tänker på det.

2008-05-15 @ 17:07:35
Postat av: Emma

Jag gick på mitt førsta spinningpass før någon månad sedan hær i oslo. Det var ett intervallpass, vilket jag tyckte var væææældigt jobbigt och jag kænde hur det då och då fall ner svettdroppar från mig. Mannen som cyklade brevid svettades dock før fullt och redan 10minuter in i passet hade det bildats en stooor svettpøl under hans cykel. Han hade stort sjo under hela nedvarvningen med att få bort pølen. Han fick gå så många gånger mellan papperhandukshållaren och sin cykel at det bildades en svettpøls-stig dær han gick.
Det hela var ju lite æckligt men man tyckte ju mest synd om honom egentligen.
Norrmæn kanske har snabbare omsættning æn oss...

2008-05-16 @ 14:21:07
URL: http://impish.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0