Mitt försvarstal

I morgon kommer nya Friskispressen och jag har skrivit en krönika som heter Jag har aldrig gillat jympa. Anledningen till att jag inte har varit något större jympafan är för att jag vill kunna mäta resultat med tid, hastighet, kilometer eller liknande. Helst ska det vara tävling. Men det finns förstås andra (ärligare) skäl till att jag inte står på varenda jympapass och hoppar en centimeter från ledaren:

1. Jag är värdelös på koordination (jo, det är sant) och måste alltid stå längst bak för att inte förstöra för någon. Jag gör allt i baktakt och armarna flyger åt fel håll. Håll utkik i tidningen framöver, jag kommer att utlämna mig totalt i ämnet.
2. En bieffekt av det är att jag inte klarar av när ledaren tittar på mig. Jag behärskar nämligen inte att skratta och träna samtidigt, utan tappar då fokus och måste börja om från början.
3. Jag är för otränad för att orka ett pass i full fart, det är helt enkelt för jobbigt med 20 armhävningar i rad plus 300 andra styrkeövningar. Jag vill bara fuska och får dåligt samvete.

Kommentarer
Postat av: tyra

Alltså boken är sjukt bra, du är såååå duktig! Kram

2008-05-28 @ 15:18:30
URL: http://WWW.TYRAS.BLOGG.SE
Postat av: tyra

får man skriva i bloggen om din bok eller?

2008-05-29 @ 17:55:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0