Nytt Alfapetrekord!

Jippie, numera innehar jag rekord i Alfapet inom familjen. Skrapade ihop 483 poäng efter att ha rullat med orden kristen och spana. Vi är stenhårda med reglerna. Bara de ord som finns med i SAOL är giltiga. Absolut inga förkortningar eller namn. 
Vet inte hur jag ska fira segern, champagnen tog slut på Valborg. Har å andra sidan suttit på Strandbryggan vid Djurgården i dag och ölat med min webbkollega Cecilia Saxer som jag gör friskispressen.se med. Vi satt med ryggen mot Josef Fares, Fares Fares, Andreas Wilson (cirka 1,48 meter lång, alltså inget för min syrra!) och Rafael Edholm (klarar åtminstone längdtestet). I stället för att titta på dem, fick vi nöja oss med vår egen lilla utsikt: en halvfet man i 60-årsåldern med terminalglasögon, vattenkammat hår och en vit tjock hinna solkräm i ansiktet.

Kommentarer
Postat av: Cilia

Grattis till rekordpoängen!!! (då menar jag inte den halvfeta 60 åriga mannen utan ditt Alfapet rekord förstås :-))

Hörs!!

2008-05-29 @ 22:49:06
Postat av: Tommy

Du skaru sälja din cykel så är det bra om du lämnar nyckeln hemma ;-) Grattis till rekordet. Måste dock tillägga att jag mer eller mindre bjöd dig på poängen då du började lipa senast jag vann :-)

2008-05-30 @ 10:26:19
URL: http://2kidz.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0