Melodifestivalen live i vardagsrummet


Melodifestivalen i all ära, men kvällens största underhållning skedde framför tv:n.


Det började med lite lugna rörelser …


… som trappades upp …


… och steg ytterligare en nivå …


… ända till showen var över.

Nej, jag har inte dött …Det har inte blivit så mycket bloggande på sistone för att …


… jag började jobba på amelia Baby i måndags och sitter inte längre hemma i mysbyxor.
… mormor ligger på sjukhus och jag tänker hela tiden på henne.
… jag har bytt dator. Köpte den i december, men har inte orkat packa upp den förrän nu.
… min andra bok är precis i slutskedet och ska snart iväg till tryck.
… jag har börjat tycka om längdskidor och vill hela tiden ut på isen och köra.
… barnen har varit sjuka.
… jag vet inte vad jag ska skriva som är tillräckligt intressant för dig att läsa.

I'll be back!


Barnen älskar Tyras rosa Barbiebil


Nu vill barnen också ha en rosa bil utan tak … Rätt schysst färg, eller hur?

Mitt fredagstips!


Kolla in bokrean på cdon.se – Vecka 36 kostar bara 89 spänn för en inbunden!

Åka längd var en nära-döden-upplevelse


Började morgonen med knappt fem kilometers längdåkning på isen. Herregud, vad jobbigt! Det kändes som att staka sig fram över tuggummi. Kanske beror det på att jag testade nya pass på Planet Fitness i går, och är helt förstörd i hela kroppen. Jag vet inte, men jag var svimfärdig i över en timme efter turen. Får se om jag ger bort skidorna efter det här ;-)

Mina små hjärtan dagen till ära!


Strykjärnet går varmt i helgen


Ryggen skriker av smärta. Solen skiner. Jag borde egentligen laga mat, tvätta, och förbereda inför morgondagen. Men vi är inne i ett pärlplattestim. Det går inte att sluta!

Research till nästa deckare


Researcharbetet till min tredje deckare är väldigt inspirerande som framgår av bilden. Jag är så sugen på att skriva den här boken – den är galet obehaglig. Så pass att jag knappt kan somna på kvällarna. Särskilt inte i går när jag befann mig på stället där det hela utspelar sig. Nästa vecka ska jag lämna in ett synopsis till mitt förlag, håll tummarna för att de gillar storyn!

Jodå, det går att halka inomhus också


Det är galet halt ute just nu. Min stackars syrra halkade i dag när hon skulle plåta en dagens outfit – och bröt armen. Folk faller som käglor, och jag har bara väntat på att jag ska ramla. Men det visade sig att jag inte ens behövde gå ut genom dörren för att halvt slå ihjäl mig. Det gick alldeles utmärkt även inomhus med vanliga strumpor på fötterna mitt i en Kinect-match mot min fyraåring. Jag hoppade bara åt sidan, så var det klart! Och inte nog med att jag slog mig – den elaka Kinect-kameran tog dessutom en minnesbild åt mig. Vet inte om jag ska skratta eller gråta?! Nåja, det gick i alla fall bättre för mig än för Tyra. Krya på dig, gumman!

Trevliga grannar på Bokia Västevik


Vilken ära att få stå bredvid Paganinikontraktet! Tack Simona för bilden!

Jag och Tony Irving in action


Ikväll blir det lite drink & Tony i soffan! Den här Let's Dance-bilden är verkligen komisk på alla sätt för jag är den mest orytmiska, okoordinerade människa jag känner. Så bilden ljuger!

Mina ord har tagit slut!

Hjälp, jag kan inte skriva längre! Orden har tagit slut och jag sitter och vrider och vänder på varenda stavelse i ”Författarens tack”, som är det sista som återstår i uppföljaren. Efter att jag gjorde en omfattande redigering av boken, var det som om luften gick ur mig. Och nu när jag äntligen har möjlighet att ta tag i nästa bok och börja skriva på allvar, kan jag inte. Jag gissar att det är det som kallas för skrivkramp, något jag aldrig tidigare har drabbats av. Mitt självförtroende är nere på botten och jag måste kravla mig upp till ytan innan syret tar slut.

Besök på ljudboksinspelningen


I dag var jag förbi ljudboksinspelningen av ”Vecka 36”. Träffade uppläsaren Erik Johansson, och spelade in ett klipp när han läste. Lägger ut det senare!

RSS 2.0