Böckerna jag ska läsa på stranden i sommar:


Ser fram emot att få släppa mitt manus och bara sjunka in i en färdigskriven bok i sommar! Jag älskar pocket, men kan nog tänka mig att släpa med mig en inbunden till Gotland i juli. Med tanke på att jag ska bo mittemot Mari Jungstedts mans föräldrar (Jag mötte Lassie-varning på den!) i en vecka så måste jag ju verkligen tänka på vad jag läser just då. Det skulle ju inte se bra ut att ligga med Ann Rosman på gräsmattan. Kan sluta med att jag blir polisanmäld för förargelseväckande beteende …

Kommentarer
Postat av: Nilla

Hej! Måste bara tacka för två otroligt spännande böcker! Så himla bra! Köpte "Vecka 36" av en ren slump, den var en av de bästa deckare jag läst. Jag har helt snöat in på deckare så jag har läst ganska många :) Jag var tvungen att köpa "I stället för dig" direkt när jag var klar med den första (trots att jag har lovat mig själv att jag måste läsa de böcker jag har liggandes innan jag får köpa någon ny), måste ju veta vad som hände :) Läste ut den imorse, kom nästan försent till jobbet, måste ju bara läsa lite till och lite till.... :) Jag ser verkligen fram emot nästa bok från dig! Du är numera en av mina favoritdeckarförfattarinnor :)

En riktigt skön sommar önskar jag dig!!!

// Nilla

2011-06-15 @ 09:14:24
Postat av: Sofie Sarenbrant

Tack Nilla, vad glad jag blir :-) Kram och hoppas att du får ta igen lite sömn i natt!

2011-06-15 @ 10:21:41
URL: http://www.magstarkt.se
Postat av: Fotograf Annie

Ja inte får du ligga med Ann Rosman offentligt, ligga får man ju inte göra offentligt... Men läsa hennes bok ute borde du kunna göra, bara du läser Jungstedts bok också... :P :)

2011-06-19 @ 22:23:49
URL: http://blogg.anniesfotografier.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0