Kvällens nallebio: Mamma Mia


Ja, det var fullt hus hemma hos oss ikväll, som du ser. Alla gosedjur sitter spänt kvar och väntar på fortsättningen av filmen, eftersom vi var tvungna att bryta mitt i. Barnen var alldeles för trötta efter en dag med shopping på Bromma Blocks, lådcykelrace till hamnen och poolbad. Jag känner mig också rätt sliten men tänkte sätta mig och skriva på boken nu. I går gick jag över den magiska 200 000-teckensgränsen. Firar med … en kopp te.

Kommentarer
Postat av: Josefine

Vad mysigt! Jag och mina gosedjur brukade inte kolla på så mycket film när jag var liten, jag brukade mest ställa upp dem och läsa för dem istället :)Har äntligen köpt din bok!! Ska bli spännande att läsa den och expediten talade så gott om den; att hennes väninna hade köpt den och rekommenderade den mycket varmt. :) Ha det härligt, lycka till med boken du skriver nu :) Kram.

2011-06-06 @ 11:12:40
Postat av: Sofie Sarenbrant

Vad kul, var köpte du boken? Är det Vecka 36 eller I stället för dig? I vilket fall som helst: hoppas att du gillar :-)

2011-06-06 @ 11:31:00
URL: http://www.magstarkt.se
Postat av: Linn

Vilken härlig bild!!!!!

Har läst Amelia Baby nu, grattis till en supertidning! Och vilka underbara bilder på mini-K.... Lillstumpan, det känns ju som igår när hon var sådär liten.

2011-06-06 @ 14:02:41
Postat av: Josefine

Jag kopte boken inne pa Akademibokhandeln pa Nova Lund, kopcentret i Lund. Tyvarr fick jag inte med den pa min resa (ar ute och backpackar runt Victoriasjon just nu :)) och far lasa den nar jag kommer hem. Trots sommaren, sa hoppas jag pa en ruskigt regnig askdag, sa man kommer i ratt stamning :) Kopte Vecka 36 och koper den andra (och tredje... :)) nar de kommer ut i pocket. Hoppas allt gar bra for dig! :) Kram.

2011-06-08 @ 19:07:06
Postat av: Mira

Jag tycker att det är rätt svårt att göra en bra design till sin sida - hur har du burit dig åt? Du har ju en riktigt snygg sida!

2011-07-12 @ 22:08:49
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0