Min kupp inför Bokmässan i Göteborg

Jag sitter hemma vid köksbordet och vet inte vad jag ska ta mig till! Mitt manus är inlämnat och jag ska träffa min redaktör och förläggare först på onsdag för feedback … Just nu är det något helt annan som tar upp mina tankar:
• Dels en tvåbarnsmamma i min geografiska närhet som just nu opererar bort en tumör på KS. Jag håller alla mina tummar och tår för att det ska gå bra, och att familjen snart återförenas i glädje!
• Det andra är en (ganska) hemlig kupp inför Bokmässan. Förra året gick jag omkring som en zombie och visste inte vad jag skulle ta mig till. I år har jag ingen lust att dra runt där utan att det framgår klart och tydligt vem jag är och vad jag gör där. Jag ser det som en liten service till alla bokälskare. Det var i förra veckan som jag kom på min idé som egentligen är omöjlig att genomföra på så kort tid. Skam den som ger sig, tänkte envisa jag, och vägrade acceptera att det inte skulle lyckas. Nu vet jag såklart inte om det hela kommer att gå vägen, men OM det gör det så lär du få veta. Det gäller dock att Posten sköter sig, och att resten av processen går i mål. Jag är tydligen bra på att skapa spänning i mitt liv ;-)

PS. Mina hålltider på Bokmässan:
Fredag: 14.30–14.50 Intervju och signering i monter B08:22
Lördag: 14.15–14.30 Korsförhör Deckarscenen

Kommentarer
Postat av: Susanne B

Spännade! Kuppar är kul :-)

2011-09-19 @ 12:45:15
URL: http://www.susanneboll.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0