Tipsa mig om uppläsare till min andra ljudbok!

Nu är det klart att min andra bok ska bli ljudbok, jätteroligt! Till ”Vecka 36” ville jag ha en man (klicka på länken om du vill provlyssna), eftersom mycket av boken utspelar sig ur en mans perspektiv. Men den här gången vill jag ha en kvinna som läser. Vem tycker du skulle passa bra? Vore roligt att höra din åsikt! Särskilt du som har läst ”I stället för dig”. Jag har varit inne på Julia Dufvenius bara för att jag gillar henne som skådis. Eller Mirja Turestedt (som för övrigt någon tyckte skulle bli resultatet om jag och min redaktör Maria skaffade barn ihop). Men vad tycker du?


Bilden är från en mack i Borlänge – en stad där det bor folk med mycket bra smak.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej jag har tyvärr inte hunit läsa någon av böckerna men ska absolut göra det:) men det skulle vara roligt om du själv läste boken :)

2011-09-16 @ 11:10:23
Postat av: Birgit

Du är populär i Dalarna

2011-09-16 @ 13:36:57
Postat av: Nilla H

Japp, vi i Borlänge har bra smak :) Har läst båda din böcker, så himla bra!!! Har rekommenderat dem till alla jag känner :)

Vore kul om du kom till Bokens afton i Falun i november.// Nilla

2011-09-17 @ 09:38:04
Postat av: Nilla H

Japp, vi i Borlänge har bra smak :) Har läst båda dina böcker, så himla bra! Har rekommenderat dem till alla jag känner :)

Vore kul om du kom till Bokens afton i Falun i november.Ha det bra!

// Nilla

2011-09-17 @ 09:41:07
Postat av: Ninni

Uppläsaren betyder oerhört mycket då jag lyssnar på ljudböcker. Gillar deckare och den absolut bästa uppläsaren av ljudböcker är Katarina Ewerlöf. Många författare byter ibland uppläsare inom samma serie av deckare. Jag tycker att hennes uppläsningar gör böckerna mer intressanta att lyssna på än när andra har läst någon annan del i en serie. Provlyssna så märker du skillnad.

//Ninni

2011-09-17 @ 11:20:27
Postat av: Helena Milton

Jag tycker också att du ska läsa själv om du har tid och möjlighet till det. :-)

Postat av: Maria

Katarina Ewerlöf är ju grym som uppläsare så provlyssna på henne.

2011-10-21 @ 08:23:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0